Luxe bloempot binnen

Wil je met een luxe bloempot binnen jouw interieur stijlen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De binnen bloempotten uit ons assortiment zijn gemaakt van gerecycled materiaal, een erg duurzame optie dus. De potten zijn gemaakt van lichtgewicht kunststof, waardoor ze erg makkelijk te verplaatsen zijn. Er is altijd wel een luxe bloempot binnen die goed bij jouw interieur past. De bloempotten zijn namelijk uitgevoerd in verschillende kleuren, formaten en motieven. Benieuwd naar onze bloempotten? Vind jouw luxe bloempot binnen hieronder!

Onze binnenpotten

Alle bloempotten zijn geschikt om binnen te plaatsen, zelfs de buitenpotten. Het verschil tussen de binnen- en buitenpotten is dat er bij buitenpotten een gat aan de onderzijde zit voor de waterafvoer. Als je ervoor kiest om een buitenpot voor binnengebruik aan te schaffen is het belangrijk dat je een inzetpot gebruikt. Op die manier voorkom je dat er water op de grond wordt gemorst. Wij hebben ook inzetpotten in ons assortiment. Deze kun je vinden bij de accessoires, je kunt ook klikken op onderstaande afbeelding.

Altijd een passend motief

Bij een luxe bloempot binnen is het natuurlijk belangrijk dat het bij jouw interieur past. Daarom kun je jouw luxe bloempot binnen in verschillende vormen, patronen en formaten kiezen. Alle bloempotten zijn gemaakt van lichtgewicht kunststof, maar dat is aan de buitenkant niet te zien. Zo zijn er bloempotten met een gladde steenafwerking, bloempotten met een aardewerklook, ribbelstructuur maar ook luxe bloempotten met een geometrisch patroon. De bloempotten hebben een opvallend design, dus als je ze in het middelpunt van jouw huis zet, dienen het als échte eyecatchers!

Als mooie aanvulling op jouw luxe bloempot binnen kun je jouw interieur helemaal afmaken met een stijlvolle design gieter. Wij hebben gieters van Lungo in ons assortiment. Deze gieters zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook nog eens een mooi, strak design. 

Planten voor in jouw luxe bloempot binnen

Een luxe bloempot binnen is natuurlijk niet af zonder plant. Bij aanschaf is het belangrijk dat je rekening houdt met de hoeveelheid ruimte jouw plant nodig heeft. Op die manier zorg je ervoor dat jouw planten lang meegaan. Maar tegenwoordig zijn er ook realistische kunstplanten. Wij hebben ook kunstplanten in ons assortiment. Erg handig als je niet zo goed met planten bent of een tropische look in jouw huis wil. De kunstplanten hebben geen zorg, zonlicht of water nodig. Benieuwd of er een plant voor jou bijzit? Bekijk onze kunstplanten hieronder!

Bestellen bij Potonline.nl

Bij Potonline.nl pakken wij jouw bestelling met zorg in en worden de producten door onze eigen bezorgservice bij jou thuis geleverd. Jij kunt jouw bestelling tussen 1 – 8 werkdagen verwachten, maar je kunt je bezorgwensen altijd met ons bespreken. Door ons een mailtje te sturen met een datum kunnen wij rekening houden met jouw levering, zo is het zelfs mogelijk om de luxe bloempot binnen meteen te bezorgen. Handig als je bijvoorbeeld op het laatste moment een verjaardagscadeau nodig hebt. Meer weten over onze services? Bekijk dan de veelgestelde vragen bij de klantenservice of neem contact met ons op!

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?