Over Capi Europe

Capi Europe is een merk dat bekend staat om hun opvallende design bloempotten, zowel voor binnen als buiten. Ze bieden een breed scala aan stijlen en texturen, wat betekent dat er voor iedereen een geschikte bloempot te vinden is. Wat hen onderscheidt, is dat een deel van hun productie plaatsvindt in hun eigen fabriek in Tilburg. Bovendien staat de naam Capi synoniem voor kwaliteit, want ondanks hun stoere uiterlijk zijn deze bloempotten licht van gewicht en bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Het maakt niet uit of je een tuin, een interieur, een terras of een balkon hebt, want Capi heeft de perfecte bloempot voor elke omgeving. Of het nu gaat om een plant met een specifieke behoefte of om een bepaalde stijl die je wilt behouden, Capi’s bloempotten hebben allemaal hun eigen unieke ontwerp en zijn beschikbaar in een uitgebreid assortiment van kleuren en modellen.

Jouw grootste online retailer voor Capi Europe

Bij Potonline zijn we er trots op de grootste online retailer te zijn voor Capi Europe-producten. We begrijpen de behoefte aan prachtige, duurzame potten en plantenbakken die de schoonheid van je planten naar voren brengen. Als jouw toegewijde leverancier van Capi Europe-producten, bieden we een uitgebreide selectie van hun collecties en staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw groene ruimte. Ontdek de elegantie en functionaliteit van Capi Europe-producten bij Potonline.

Bekijk Capi’s meest duurzame producten

Capi Made inHolland

Een groot deel van de design potten worden duurzaam geproduceerd in Capi’s eigen fabriek in Tilburg, Nederland. De Made in Holland bloempotten zijn te herkennen aan de opvallende oranje kleur aan de binnenkant. Deze gekleurde binnenkant kenmerkt zich, naast het Hollandse accent, door zijn unieke isolatielaag. Deze dubbelwandige laag beschermt de wortels van de plant en hierdoor zijn deze design bloempotten zowel binnen als buiten perfect te gebruiken. Daarnaast beschikken alle potten uit deze collectie over levenslange garantie.

De made in Holland collectie is opgesplitst in de Nature NL collectie en de Urban NL collectie, die vervolgens weer opgesplitst zijn in prachtige structuren. Iedere structuur heeft zijn eigen verhaal en inspiratie die terug te zien zijn in het uiterlijk van de potten.

De Made in Holland collectie kent ook de Waste NL collectie. De potten uit deze collectie zijn gemaakt van 98,6% gerecyclede materialen, namelijk kurk, visnetten en oude Capi potten. 

Capi Europe, B-Corp gecertificeerd.

Capi Europe zet de standaard in de wereld van design bloempotten voor binnen en buiten, en hun toewijding aan duurzaamheid is onmiskenbaar. In mei 2023 behaalde Capi Europe de felbegeerde B-Corp-certificering, wat aangeeft dat ze niet alleen praten over duurzaamheid, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen. Geen greenwashing hier, alleen echte actie.

De kenmerkende oranje binnenkant van Capi’s bloempotten is nu nog specialer omdat het symbool staat voor een bedrijf dat zich aansluit bij de groeiende beweging van bedrijven die zich inzetten voor een inclusievere, eerlijkere, en circulaire economie. Als B-Corp gecertificeerd bedrijf verbindt Capi Europe zich ertoe om oprecht bij te dragen aan een betere wereld.

Wanneer u Capi Europe-producten kiest, kiest u voor design, kwaliteit en duurzaamheid. U steunt een bedrijf dat verder gaat dan woorden en bewijst dat ze hun verantwoordelijkheid serieus nemen. Laten we samen greenwashing stoppen en in plaats daarvan actie ondernemen. Bij Capi Europe is het niet alleen simpel, het is ook de enige manier om te handelen. Kies voor echte duurzaamheid – kies voor Capi Europe.

Toonaangevend in design en duurzaamheid

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?