Capi Lux

Bij de zoektocht naar een geschikte bloempot komt een Capi lux terrazzo wellicht wel als winnaar uit de strijd. Dit is namelijk een prachtige design bloempot van de (aller)hoogste kwaliteit. Met een overvloed aan de meest frivole kleurtjes én texturen is de zoektocht naar een bloempot er niet bepaald gemakkelijker op geworden. Ook moet een bloempot deze dagen niet alleen bij de planten passen, maar óók bij het interieur. 

Capi lux bloempotten

Met de Capi lux terrazzo bloempot ga je voor een bijzondere design bloempot die het niveau van je tuin en woning omhoog tilt. Deze bloempotten kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Tóch is het verstandig om hier vooraf goed over na te denken. Een deel van de productie van de Capi lux terrazzo bloempotten gebeurd in ons eigen kikkerlandje. In Tilburg worden de bloempotten CO2-neutraal geproduceerd. Ondanks het lichte gewicht van de bloempot is dit géén toegiften aan de kwaliteit. 

Materialen bloempot

Zoals als kort benoemd is het verstandig om vooraf na te denken waar je een Capi lux terrazzo gaat plaatsen. Buiten krijgt het namelijk te maken met de vaak barre weersomstandigheden in Nederland. Daarom is het ook niet verstandig om kwetsbare materialen als hout, glas óf textiel in de regenachtige én winderige buitenomgeving te plaatsen. Tóch zijn deze materialen bij uitstek geschikt om binnenshuis te plaatsen. Dit is namelijk dé aanvulling op een kleurrijk én stijlvolle inrichting.

Water geven

Zodra je een Capi lux terrazzo buiten gaat plaatsen is het ook van belang om na te gaan of dit een binnen- of buitenbloempot betreft. Zo is dit noodzakelijk voor de waterverwerking. Buiten krijgt het namelijk te maken met overtollig (regen)water. Om ervoor te zorgen dat de plant óf bloem niet verdrinkt zijn daarom gaten in de onderkant van de bloempot aangebracht. Juist daarom is het ook níet aan te raden om een buitenpot binnen te plaatsen. Zodra je dit doet kan dit er namelijk voor zorgen dat het je houten vloer óf vensterbank ruïneert. Volg daarom ook het wijze gezegde: voorkomen is beter dan genezen.

Laat je inspireren

Alhoewel een bloem óf plant natuurlijk van oudsher thuishoort in een bloempot hoeft dit zeker niet altijd het geval te zijn. Zo is de Capi lux terrazzo van zichzelf al een prachtig gezicht. Combineer dit met andere accessoires binnenshuis óf in je tuin en kom erachter dat de bloempot an sich ook al een ware lust voor het oog is. Ga dus mee met deze trend en stel een plateau met miniplantjes én bloempotten samen. Hiermee weet je zeker dat je de betreffende ruimte een sfeerimpuls geeft. 

Bestel bij ons

Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor een Capi lux terrazzo hebt doorgehakt is het tijd om te bestellen. En waar kun je dat nu het beste doen? Bij Potonline natuurlijk. Zo hebben wij een eigen bezorgservice om er zeker van te zijn dat er zorgvuldig met je nieuwe bloempot omgegaan wordt. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kan wachten tot je woning van een sfeerimpuls voorzien wordt. Binnen 1-8 werkdagen leveren wij je order netjes thuis af. Wanneer nodig kun je zelf een datum en tijd plannen dat wij langskomen. 

Niet gevonden waar je naar zocht? Maar tóch overtuigd van de prachtige producten die Capi Europe te bieden heeft. Dan helpen wij je graag verder in deze zoektocht. Neem een kijkje op onderstaande pagina’s en wie weet vind je hier dé pot waar je naar zocht!

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?