Design bloempot binnen

Zodra je de zoektocht naar een design bloempot binnen hebt gestart kom je al snel tot de conclusie dat dit alles behalve eenvoudig is. Oneindig veel keuzes tussen frisse kleuren en materialen zorgen ervoor dat je overstroomt wordt aan mogelijkheden. En als of dat nog niet genoeg is, moet je ook rekening houden dat de design bloempot bij je interieur én plant past. Laat je inspireren door ons aanbod!  

Design binnenpot

Bij een design bloempot binnen ga je natuurlijk als eerste voor het design van de pot. Echter, houd rekening met het feit dat een binnenpot níet zomaar buiten geplaatst kan worden. Daar kan het overtollige water (door regen) niet weglopen omdat de bloempot waterdicht is. Binnen wil je namelijk niet dat de bloempot gaat lekken en je houten vloer óf vensterbank ruïneert. 

Heb je tóch een hoge buitenpot gevonden die je binnen wilt plaatsen? Dan zijn er wat mogelijkheden waarin wij graag met je meedenken. Zo kan je een stevige plastic zak in de bloempot doen om het water binnen te houden. Een andere mogelijkheden is om een plantenschotel onder de bloempot te plaatsen. Dit vangt overtollig water op én beschermt dus de rest van je interieur. 

Tip: Vind je het lastig om kamerplanten op tijd water te geven? Ga dan voor binnenpotten mét een waterreservoir. Of voor een stijvolle Xala gieter die je in huis laat staan.

Bloempot materialen

In huis heb je géén last van sneeuw, wind óf regen. En dit geeft je direct meer mogelijkheden voor een design bloempot binnen. Zo zijn ook meerdere materialen geschikt om binnen als bloempot te gebruiken. Kwetsbare materialen als hout, glas óf textiel passen ook nog eens bij uitstek goed bij een modern óf klassiek design. In combinatie met je interieur is dit dus een waar lust voor het oog!

Naast de look van de materialen zijn ook de vormen, patronen en formaten flink op de schop gegaan. De afgelopen jaren zijn er dan ook steeds meer verfrissende designs te vinden die écht naadloos aansluiten op je interieur. Extra voordeel hierbij is dat het vaak om gerecycled materiaal gaat. En daarom is een lichtgewicht kunststof bloempot niet alleen een praktische keuze. Maar óók nog eens goed voor het milieu. Een design bloempot binnen is dus een win-win!

Inspiratie

Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij het over één ding eens geworden. En dat is dat een bloempot (hoe gek het ook klinkt) zéker ook zonder bloem óf plant een verrijking is voor je interieur. Een mooie design bloempot binnen op een plantentafel kan namelijk als decoratieve aankleding het sfeerniveau in een ruimte omhoog tillen. Ga voor meerdere potten van dezelfde serie bij elkaar. Of ga voor een decoratiebord met meerdere vet- of miniplantjes barstensvol karakter.

Bij de aanschaf van een bloempot is het van belang om alvast rekening te houden met de vulling. Ga je voor een grote of kleinere plant? En in hoeverre hangt de plant uiteindelijk over de bloempot heen? Door jezelf deze vragen te stellen kom je uiteindelijk iedere keer een (klein) stapje dichterbij de design bloempot binnen vanuit je dromen!

Tip: laat je inspireren door onze Capi bloempot rib.

Bestellen bij Potonline

Met een eigen bezorgservice zorgen wij dat je bestelling binnen 1 – 8 dagen bij je thuis in de kamer óf op de vensterbank staat. Geheel klaar om het design van je woon-, slaap- of eetkamer omhoog te tillen. In overleg plannen wij een datum om de bloempot af te leveren. Ook bieden wij je de mogelijkheid om een design bloempot binnen als luxe cadeau te verpakken en af te leveren. Ideaal als een verrassingscadeau voor een verjaardag, mijpaal óf Moederdag.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?