Capi pot rib

Ben je op zoek naar een Capi pot rib? Dan ben je bij Potonline aan het juiste adres voor hoge kwaliteit potten. De rib-textuur van de Capi pot rib is geïnspireerd op gevlochten riet en geeft een natuurlijke uitstraling aan de bloempot. Door deze natuurlijke uitstraling komt bijna elke plant goed tot zijn recht in een Capi rib bloempot! De Capi bloempotten worden gemaakt van gerecycled terazzo kunststof. Het zijn duurzame bloempotten die ook nog eens licht en stevig zijn. Hierdoor kun je jarenlang van een stijlvolle bloempot genieten.

Onze Capi rib bloempotten

Bij ons is een Capi pot rib in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben wij ronde potten, vierkante potten, rechthoekige potten, maar ook hoge en lage potten in ons assortiment. Al deze potten zijn ook in verschillende kleuren en formaten te vinden. Hierdoor is er voor bijna iedere plant wel een passende pot te vinden! Een ding waar je bij ons van verzekerd bent is dat de bloempotten van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn UV en vorst bestendig en kunnen de barre weersomstandigheden van ons kikkerlandje weerstaan. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat de bloempot buiten kapot gaat.

Plaats van je bloempot

Het is belangrijk om te weten waar de Capi pot rib uiteindelijk komt te staan. Voor een bloempot die buiten komt te staan is het belangrijk dat het overtollige regenwater kan worden afgevoerd. Bij een buitenpot wordt dit water afgevoerd via een gat aan de onderzijde van de bloempot. Buiten zorgt dit voor geen problemen, maar binnen kan dit water je houten vloer of vensterbank beschadigen. Daarom is het belangrijk dat je een inzetpot besteld als je een buitenpot binnen wilt plaatsen. Deze inzetpot zorgt ervoor dat er geen water afgevoerd kan worden uit de bloempot. Buitenpotten kunnen op deze manier dus ook binnen geplaatst worden.

Accessoires

Naast bloempotten hebben wij ook veel accessoires in ons assortiment die perfect bij de Capi pot rib passen. Zo hebben wij verschillende maten en modellen gieters van het designermerk Xala. Deze zijn niet alleen handig voor het verzorgen van je planten, maar ook nog stijlvol. Je hoeft deze gieters dus zeker niet weg te stoppen in de kast. Ook hebben wij accessoires, waarmee jij een bijdrage aan de natuur kan leveren. Dat zijn onder andere de bijenhotels, de vlinderhotels en de vogelhuisjes. Daarnaast verkopen wij stijlvolle regentonnen, waarmee jij water kan besparen.

Bestel bij Potonline

Bestellen bij potonline brengt veel voordelen met zich mee. Zodra wij jou bestelling binnen hebben komen wij direct in actie. Met ons eigen bezorgsysteem zorgen wij ervoor dat wij jou van begin tot eind begeleiden en dat de Capi pot rib binnen 1-8 werkdagen bij jou thuis op de stoep staat. Komt de afleverdatum niet uit of heb je andere bezorgingswensen? Neem dan contact op met de klantenservice. Bij potonline.nl heb je standaard 14 dagen bedenktijd. Voldoet de capi pot rib die je besteld had toch niet aan de verwachtingen? Geen probleem. Je kan deze binnen 14 dagen dan gewoon retourneren. Hieronder hebben wij nog een aantal andere voordelen op een rijtje gezet.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?