Binnenpot kopen

Zodra je de zoektocht naar een binnenpot kopen hebt gestart kom je er al snel achter dit niet nog niet zo eenvoudig is. Uiteenlopende frisse kleuren, patronen én materialen maken dit er ook níet echt makkelijker op. Vanuit onze jarelange ervaring proberen wij je wel een spreekwoordelijk helpend handje op weg te helpen. Ga voor meerdere binnenpotjes van dezelfde serie om een eenheid te creëeren. Of ga juist voor tegengestelde kleuren voor een prachtig contrast. Laat je inspireren!

Materialen binnenpot

Bij een binnenpot kopen heb je een ruimere keuze aan materialen. Doordat de binnen bloempot níet wordt blootgesteld aan regen én wind zijn namelijk meer materialen geschikt om het sfeerniveau meerdere jaren omhoog te tillen. Ga voor een bloempot van hout, glas óf textiel. Stuk voor stuk prachtige materialen die aansluiten op vrijwel ieder interieur. Een binnenpot kopen maakt jouw huis helemaal af.

Naast de kwetsbaardere materialen kan je bij een binnenpot kopen natuurlijk ook voor een kunststoffen of keramieken bloempot gaan. Geheel afhankelijk van je persoonlijke wensen én huiselijke sfeer raden wij je dan ook aan om hier zorgvuldig over na te denken. Dit kan namelijk wel als de eerste stap gezien worden in de uitgebreide zoektocht naar de plantenpot binnen groot van je dromen!

Tip: geef de planten water in stijl én ga voor een Xala gieter!

Waterverwerking binnenpot

Bij een binnenpot kopen is het van belang om te vermelden dat onze design bloempot binnen een dichte onderkant heeft. Hierdoor blijft het gegeven water ten alle tijden in de bloempot én lekt er geen water op je houten vloer óf vensterbank. Wel zo handig, vinden wij. Verder is het belangrijk om de plant voldoende – maar niet té veel – water te geven. Als je hier moeite mee hebt kan een waterreservoir wellicht uitkomst bieden. 

In tegenstelling tot een binnenpot kopen, is het bij een buitenpot juist van belang dat het overtollige water een uitweg naar buiten kan vinden. Zo zorgt de vaak hevige regenval in Nederland ervoor dat de plantjes méér water krijgen dan nodig. Gaten in de onderkant van de pot zorgen er dan voor dat de plantjes niet verdrinken en in topconditie blijven. Ga dus altijd na of een bloempot voor binnen óf buiten is!

Laat je inspireren

Een binnenpot kopen gaat vaak gepaard met de aankoop van nieuwe planten. Tóch zijn wij ervan overtuigd dat binnenpotjes níet onafscheidelijk zijn van een mooie plant óf bloem. Meerdere binnenpotjes van dezelfde serie zorgen namelijk voor een prachtig geheel. Plaats deze ter decoratie op een decoratiebord. Vul dit aan met enkele vetplantjes. En kom tot de conclusie dat de binnenpotjes óók zonder plantjes een waar lust voor het oog zijn!

Tóch is het meest voorkomend dat een bloempot hoog binnen – zoals de naam misschien al aangeeft – uiteindelijk ook daadwerkelijk een bloem in zich heeft. En vanuit onze eigen ervaring weten wij dat in ieder bloempotje wel een bloem past. Ga na welke plant erin komt én hoeveel ruimte de plant nog over de rand heen hangt. Hierna kan je de binnenpot volledig afstemmen op de plant én het interieur. 

Onze bezorgservice

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij direct in de actiemodus. Met onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat wij je van A tot Z begeleiden. Dit begint met een stukje inspiratie – zoals op deze pagina – en eindigt pas zodra de binnenpot bij je thuis staat. Binnen 1-8 werkdagen zorgen wij ervoor dat de binnenpot bij je thuis is. De afleverdatum is in overleg bespreekbaar waardoor jij al direct uit kan kijken naar het moment dat de bloempot bezorgd gaat worden.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?