Bloempot hoog binnen

Een bloempot hoog binnen uitzoeken kan nog een hele klus zijn. En met onze jarenlange ervaring voorzien wij je graag van het juiste advies. De zoektocht begint met eindeloze keuzemogelijkheden tussen frisse kleurtjes en talloze materialen. Hierbij moet je rekening houden met het feit dat de bloempot zowel bij je interieur áls de plant moet passen. Alsof dat nog niet genoeg is, geven veel mensen ook nog de voorkeur aan bloempotten die bij elkaar aansluiten. Ons aanbod geeft je de nodige inspiratie!

Hoge bloempot voor binnen

Het eerste waar je bij een bloempot hoog binnen rekening mee moet houden is dat de pot ook écht voor binnen is. Zo wil je niet dat het water een uitweg vindt en je prachtige houten vloer ruïneert. Daarom zijn al onze binnenpotten ook 100% waterdicht om zulke ongelukken te voorkomen. Omgekeerd is het ook van belang dat je een binnenpot níet buiten gebruikt. Daar kan de plant zijn water namelijk niet kwijt en kan de plant verdrinken. Al met al dus een goed aandachtspuntje om rekening mee te houden. Een bloempot hoog binnen moet je dus goed verzorgen.

Een hoge buitenpot tóch binnen gebruiken? Met de nodige tips is het mogelijk. Allereerst kan je met stevig plastic de bloempot instoppen om lekken te voorkomen. Als dat niet lukt kan je de bloempot ook op een plantenschotel zetten om het overtollige water op te vangen. Zodra je het lastig vindt om planten op tijd water te geven, dan kan je voor een bloempot met waterreservoir gaan. Hiermee ben je nooit op tijd en blijft je plant in topconditie!

Tip: ga voor een Xala gieter in huis zodat je de planten géén water vergeet te geven.

Materiaal hoge bloempot

Binnenshuis reken je voorgoed af met regen, wind én sneeuw. En daarom zijn er ook meerdere materialen geschikt om te dienen voor een bloempot hoog binnen. Hierdoor heb jij nóg meer mogelijkheden om de binnenpot (nagenoeg) perfect aan te laten sluiten op je interieur én plant. Ga voor kwetsbaardere materialen als hout, glas óf textiel. 

Verschillende vormen, patronen en formaten van hoge bloempotten zorgen ervoor dat er altijd een perfecte match is voor jouw bloempot hoog binnne. Afhankelijk van de grootte van je ruimte is het namelijk mooi om voor een hogere of lagere bloempot te gaan. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt waar de hoge bloempot komt te staan. En verder is het een pré als je al weet wat voor plant erin komt. Komt deze nog ver boven de bloempot uit? Dan dien je hier bij de bloempot dus al rekening mee te houden.

Bloempotten inspiratie

Een bloempoot hoog binnen is natuurlijk prachtig om een plant óf bloem in te zetten. Maar dé trend van de afgelopen jaren is niet meer te ontkennen. En dat is dat ook een hoge bloempot binnen zónder plant al geschikt is om de sfeer van een ruimte naar keuze omhoog te tillen. Ga voor de meest frivole én kleurrijke tonen in combinatie met een verrassend patroon. Hierbij kom je vaak al snel tot de conclusie dat een plant óf bloem niet noodzakelijk is. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Capi bloempot rib.

Zodra je tóch voor bloemen wilt gaan, maar er géén tijd in wilt investeren dan is er altijd nog de mogelijkheid om voor realistische kunstplanten te gaan. Een mooi alternatief om met minimale inspanning maximaal te genieten van je interieur. En natuurlijk ook om maximaal te genieten van je eigen stulpje. Geheel naar eigen smaak om van alle decoratieve hoogstandjes te genieten. Heerlijk!

Eigen bezorgservice

Bij Potonline gaan wij alleen met de (aller)hoogste zorgvuldigheid om met je bloempotten. En daarom hebben wij een eigen bezorgservice die ervoor zorgt dat je bestelling binnen 1 tot 8 dagen bij je in huis staat. Hiermee heb jij méér tijd om vervolgens van je bloempot hoog binnen te genieten. De datum is altijd in overleg bespreekbaar. 

Tip: Een luxe bloempot binnen is ook te bezorgen. Ideaal voor een (verrassings)cadeau voor een geliefd persoon.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?