Binnen bloempotten

De zoektocht naar binnen bloempotten is niet binnen één oogopslag geslaagd. Oneindige kleuren en materialen maken de keuze er dan ook níet echt makkelijker op. Zo moet een bloempot voor binnen niet alleen bij de plant passen, maar óók bij het interieur. Ga na wat voor kleurstellingen er in je woning terugkomen en pas hier de binnen bloempot op aan. Bekijk ons aanbod binnen bloempotten en laat je inspireren!

Bloemen binnen water geven

Het eerste waar je bij binnen bloempotten op moet letten is water geven. Dit kan ook wel worden gezien als dé voeding van de plant. En zonder de juiste voeding staat er binnen een mum van tijd een verwelkte plant in een van je nieuwe binnen bloempotten. Om dit te voorkomen moet je bewust zijn dat overtollig water níet weg kan lopen bij een binnen bloempot. 

Ook is het andersom van belang om te weten dat je een hoge buitenpot níet zomaar binnen kan zetten. Zo zijn hier wél gaten in zodat het overtollige water weg kan lopen. Als je dit niet in de gaten hebt is een houten vloer óf vensterbank binnen de kortste keren geruïneerd. Wil je toch écht een buiten bloempot binnen plaatsen? Doe dan een stevige plastic zak in de buiten bloempot óf zet er een plantenschotel onder. 

Tip: ga voor een trendy Xala gieter in een frisse kleur die helemaal aansluit bij je interieur

Binnen bloempot materialen

Hét voordeel van binnen bloempotten? Dat is dat je binnenshuis níet te maken hebt met de typische winderige én regenachtige weersomstandigheden in ons kleine kikkerlandje. En daarom zijn er tal van materialen die, in tegenstelling tot buiten bloempotten, in je huis wél gebruikt kunnen worden! Hout, glas óf textiel is één van de vele voorbeelden die binnenshuis een mooie mogelijkheid zijn om het niveau nét even iets omhoog te krikken. 

Combineer de meest uiteenlopende vormen, patronen én formaten. Afhankelijk van je eigen wensen kan je voor een grote witte bloempot buiten gaat. Wij verzekeren je dat een lichtgewicht bloempot bij ons níet ten koste gaat van kwaliteit óf uitstraling. Zo zijn ook onze lichtere bloempotten voor binnen een waar lust voor het oog! Met de gerecyclede bloempotten ga je naast het design óók nog eens voor een maatschappelijk verantwoorde keuze. Dé perfecte basis om vervolgens te verrijken met groenigheid.

Bloempotten inspiratie

Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe binnen bloempotten ingezet kunnen worden. Zo zijn sommige bloempotten an sich al een ware aanwinst om het niveau van je interieur een boost te geven! Combineer de juiste kleur(tinten) met je meubels, kussens en andere accessoires binnenshuis. En kom tot de conclusie dat binnen bloempotten ook zonder je favoriete plant al een aanwinst zijn! Bekijk bijvoorbeeld eens onze capi bloempot rib.

Op ieder potje past een dekseltje. En in iedere bloempot past een plantje. Vanuit dit principe zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een geschikte plant is voor in iedere binnen bloempot. Ook als je geen groene vingers hebt is dit zéker mogelijk. Zo bieden wij verschillende realistische kunstplanten aan die een mooie vulling van onze bloempotten zijn. Praktisch én mooi. Wat wil je nog meer?

Snelle service

Iedere bloempot verdient de nodige zorg bij het versturen. En daarom ben je bij ons ook verzekerd van onze eigen bezorgservice. Binnen 1-8 werkdagen heb jij je nieuwe binnen bloempot op het zorgvuldig uitgekozen plekje staan. In overleg is de datum altijd bespreekbaar zodat je niets in de weg staat om heerlijk te genieten van een mooi interieur mét de juiste finishing touch. Binnen bloempotten bestel je bij Potonline.nl!

Tip: gaat het om een verjaardagscadeau? Geef dit door en wij houden hier rekening mee.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?