Hoge kunststof bloempot

Een hoge kunststof bloempot kan de finishing touch van jouw huis of tuin verzorgen! Hiervoor moet de hoge kunststof bloempot perfect bij de sfeer en kleuren van je huis of tuin passen. In ons assortiment hebben we eindeloze keuze aan vormen, texturen, kleuren en formaten, waardoor er voor elk huis en elke tuin wel een passende pot te vinden is! Het vinden van de juiste bloempot voor in jouw huis of tuin kan nog wel een hele klus zijn en daarom staan wij met onze jarenlange ervaring altijd klaar om jou te helpen met je keuze.

Plaats bloempot

Bij het kopen van een hoge kunststof bloempot is het belangrijk om te weten of je de pot binnen of buiten wilt plaatsen. Een groot verschil tussen binnen- en buitenpotten is de waterafvoer. Buiten moet het overtollige regenwater kunnen worden afgevoerd, zodat de planten niet verdrinken. Daarvoor zitten er gaten aan de onderzijde van onze buitenpotten. Binnen is het belangrijk dat er juist geen water weg kan lopen, omdat anders je houten vloer of vensterbank geruïneerd kan worden. Een buiten bloempot kan je dus niet zomaar binnen plaatsen, maar daar hebben we wel een oplossing voor. Je kan namelijk een inzetpot bestellen. Deze vangt het overtollige water op en zorgt er voor dat je vloer en vensterbank in goede staat blijven. Een plantenpot binnen kan je niet buiten plaatsen, omdat daar het water niet door weg kan lopen.

Materiaal bloempot

Ook bij de materiaalkeuze is het belangrijk dat je rekening houd met de plaats van de bloempot. Potten voor buiten krijgen te maken met regenachtige en winderige omstandigheden, dus die moeten wel tegen een stootje kunnen. Een hoge kunststof bloempot is bij uitstek geschikt om buiten te plaatsen. Onze kunststof bloempotten zijn erg stevig en UV- en vorstbestendig, waardoor de slechte weersomstandigheden geen spelbreker meer zijn. Hout, glas en textiel zijn materialen die wij juist afraden voor een buitenpot. Voor een binnenpot zijn deze materialen wel geschikt, maar een hoge kunststof bloempot kan natuurlijk ook gewoon binnen geplaats worden.

Accessoires

In ons assortiment hebben wij ook veel verschillende accessoires die perfect bij een hoge kunststof bloempot passen en waarmee jij het sfeerniveau van je huis of tuin een boost kan geven. We hebben onder andere accessoires waarmee jij je planten kan verzorgen zoals de Xala Lungo gieter. Deze gieter is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol. Ook hebben we een lijn producten waarmee jij een bijdrage kan leveren aan de natuur. Met de Capi regenton rib kan jij je tuin watervriendelijk maken en met vogelhuisjes, vlinderhuisjes en bijenhotels kan je vogels en insecten naar je tuin lokken. Daarnaast hebben we nog veel meer accessoires in ons assortiment, dus neem zeker een kijkje!

Bestel bij Potonline

Als jij de knoop hebt doorgehakt en je bestelling geplaats hebt gaan wij meteen aan de slag! Wij pakken de hoge kunststof bloempot met zorg in en bezorgen hem binnen 1-8 werkdagen bij jou thuis. Komt de bezorgdatum niet uit of wil je de hoge kunststof bloempot meteen in huis? Neem dan contact op met de klantenservice en dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid. Het grote voordeel van Potonline is dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Bij twijfel kan je er dus even rustig over nadenken of de hoge kunststof bloempot die je besteld hebt wel de juiste is. Ook is de verzending vanaf een besteding van €20,- gratis, staan wij 24/7 voor je klaar en zijn onze producten direct vanuit onze voorraad leverbaar.

Heb je nog niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Geen probleem. Bekijk voor inspiratie één van de volgende pagina’s.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?