Capi regenton rib

Met een Capi regenton rib draag je een spreekwoordelijk steentje bij aan het milieu. Geheel passend in een watervriendelijke tuin is een regenton een verrijking voor de natuur én het oog. De laatste jaren merken wij namelijk dat het klimaat om ons heen verandert. Het weer wordt steeds extremer én dit brengt enkele nadelige gevolgen met zich mee. Precies om van deze nadelen tóch een voordeel te maken heeft Capi Europe deze regenton ontwikkeld. Laat je inspireren!

Regenton van ribstructuur

Met een Capi regenton rib speel je perfect in op een veranderende toekomst. Een groenere toekomst om precies te zijn. Zo krijgen we te maken met een steeds extremer klimaat en alle nadelige gevolgen van dien. Maar ieder voordeel, heeft z’n nadeel. En vanuit dit credo is Capi Europe ook aan de slag gegaan om een regenton te ontwerpen die goed is voor het milieu. En de tuin direct van een sfeerimpuls voorziet. Win-win!

Laat mooi én praktisch in elkaar overlopen met een Capi regenton rib. Draag bij aan de biodiversiteit die de laatste tijd steeds meer aandacht wint. Duurzame productie in ons eigen kikkerlandje zorgt ervoor dat het ook écht duurzaam is. Verder geeft de robuuste textuur de regenton een bijzondere uitstraling die bij uitstek geschikt is in iedere tuin. Ook is de regenton verkrijgbaar als bloempot. 

Tip: combineer de Capi regenton rib met een Xala gieter om planten in stijl water te geven!

Regenton water geven

De Capi regenton rib vangt regenwater op om vervolgens te hergebruiken. Over het algemeen is regenwater erg zacht en dus enorm goed voor veel planten. Ook bespaar je hier direct drinkwater mee waardoor het éxtra goed is voor alle groenigheid! Combineer dit met het feit dat de regenton ook nog eens recyclebaar én duurzaam geproduceerd is. En kom tot de conclusie dat verduurzamen niet alleen leuk én goed is. Maar ook nog eens enorm mooi!

Verder kan je een Capi regenton rib ook eenvoudig combineren met bloempotten van Capi Europe. Kunststof materialen met robuuste textuur zijn perfect te combineren in je tuin. Hiermee creëer je eenheid waardoor de sfeer in je tuin omhoog wordt getild. De regenton kan in dit geval als dé eye-catcher van je tuin worden gezien. De overige bloempotjes voor buiten zorgen in dit geval voor de finishing touch!

Materialen buitenproducten

Bij een regenton óf bloempot buiten moet je ervan bewust zijn dat het in de robuuste weersomstandigheden van ons kleine kikkerlandje terecht komt. Wind én regen zijn vaak spelbrekers om eens lekker naar buiten te gaan. Op al deze momenten staat de Capi regenton rib óf bloempot van Capi Europe wél buiten. En daarom moet het materiaal hier ook goed tegen kunnen. Kunststof of keramiek is in deze gevallen bij uitstek geschikt én kan dus tegen een flink (wind)stootje. 

Zodra je voor een binnen bloempot gaat kijken is het materiaal minder van belang. Sterker zelfs. Er komen dan meer mogelijkheden bij! Zo is ook glas, hout én textiel geschikt als bloempot in een binnenomgeving. Deze kwetsbaardere materialen vormen dan een uitstekende omhulsing van een prachtige plant óf bloem. Op naar een mooie samenstalling die eenheid óf juist een contrast uitstraalt. En dus op naar onvergetelijke momenten in een sfeervolle omgeving!

Bestel bij Potonline

Zodra je voor een Capi regenton rib gaat, staan wij van A tot Z voor je klaar. En dat betekent bij ons dan ook écht van begin tot eind. Dit begint bij een stukje inspiratie – zoals op deze pagina – en eindigt pas zodra de regenton bij je in de (achter)tuin staat. Daarom hebben wij ook een eigen bezorgservice die binnen 1-8 werkdagen de regenton met ribstructuur bij je thuis bezorgen. Komt de afgesproken dag niet uit? Dan valt de bezorgdatum altijd in overleg met de klantenservice te verplaatsen.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?