Buiten bloempot

Het vinden van de juiste buiten bloempot is nog een hele klus. De bloempot moet perfect bij jou tuin passen en onze eindeloze keuzemogelijkheden aan kleuren, vormen, structuren en formaten maakt de keuze ook niet makkelijk. Het voordeel hiervan is dat er wel bijna altijd een bloempot naar jouw smaak te vinden is! Voor een buiten bloempot is het van groot belang dat die de weersomstandigheden van ons kikkerlandje kan weerstaan. Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit bloempotten die deze weersomstandigheden makkelijk kunnen weerstaan. De Capi bloempotten zijn namelijk UV en vorstbestendig. Hierdoor kan jij jarenlang genieten van een stijlvolle bloempot.

Waterafvoer buiten bloempot

Voor een buiten bloempot is het erg belangrijk dat overtollig regenwater afgevoerd kan worden om te voorkomen dat de planten verdrinken. Bij onze buitenpotten zit aan de onderzijde een gat waar het water door afgevoerd kan worden. Dit is belangrijk om te realiseren als je een buitenpot binnen in je huis wil plaatsen. Het water wat afgevoerd wordt kan je houten vloer of vensterbank beschadigen. Hiervoor hebben wij een oplossing, namelijk een inzetpot. Deze zorgt ervoor dat het water niet afgevoerd kan worden en voorkomt dus dat je vloer of vensterbank beschadigd.

Accessoires buiten bloempot

Naast bloempotten vind je in ons assortiment ook een aantal accessoires die jou kunnen helpen met het verzorgen van je planten. Zo hebben wij verschillende gieters van het designmerk Xala. Naast dat deze gieters erg functioneel zijn, zijn ze ook een stijlvolle toevoeging voor je tuin. Ook bieden wij accessoires aan waarmee jij een bijdrage aan de natuur kan leveren. Een aantal producten zijn ontwikkeld om de biodiversiteit te vergroten. Dat zijn onder andere de vogelhuisjes, bijenhotels en vlinderhotels. Ook hebben wij de Capi regenton rib in ons assortiment, waarmee jij je tuin watervriendelijk kan maken. We hebben een breed assortiment aan accessoires die perfect passen bij een buiten bloempot, dus neem zeker een kijkje!

Laat je inspireren

Je zou misschien zeggen dat een bloempot alleen gebruikt kan worden om bloemen en planten in te zetten, maar niets is minder waar. De laatste jaren is een buiten bloempot zonder bloem of plant in steeds meer tuinen te vinden. Een mooie bloempot is een sfeervolle toevoeging voor elke tuin. Ga voor kleurrijke tonen met een verassend patroon om een echte eyecatcher in je tuin te zetten! Neem voor verdere inspiratie een kijkje naar ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze Capi rib.

Bestellen bij Potonline

Bestellen bij Potonline brengt veel voordelen met zich mee. Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag en staan wij van begin tot eind voor jou klaar. Met onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat de buiten bloempot binnen 1-8 werkdagen bij jou thuis bezorgd is. Komt de bezorgingsdatum niet uit of heb je andere bezorgingswensen? Neem dan contact op met de klantenservice. In overleg is de afleverdatum altijd bespreekbaar. Een van onze grootste voordelen is dat je standaard 14 dagen bedenktijd hebt. Twijfel je of je de bloempot wel in de juiste kleur of in het juiste formaat besteld hebt? Geen probleem. Binnen 14 dagen kan je de bloempot gewoon retourneren. Dit is zeker niet het enigste voordeel van Potonline. Hieronder hebben wij een aantal andere voordelen van ons op een rijtje gezet.

  • Bij besteding vanaf €20,- is de verzending gratis.
  • Wij staan 24/7 voor je klaar.
  • Onze bloempotten zijn direct leverbaar vanuit onze voorraad.
Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?