Capi Bloempot

Op zoek naar een Capi bloempot die uw huis of tuin écht zal afmaken? Bij Potonline.nl heb je keuze uit verschillende bloempotten van het merk Capi Europe. Een Capi bloempot zal zeker een klassiek vleugje aan elke binnen- en buitenruimte geven. Daarnaast heb je bij Potonline.nl genoeg keuze aan bloempotten. Zo zal je altijd de juiste Capi bloempot vinden die aan jouw wensen zal voldoen. Bij Potonline ben je verzekerd van:

  • Gratis bezorging
  • Originele A-producten
  • 14 dagen bedenktijd

Waarom een Capi bloempot van Potonline.nl?

Waarom een Capi bloempot zo populair is? Capi bloempotten zijn gemaakt in Nederland en van zeer hoogwaardige materialen geproduceerd. Hierdoor is elke Capi bloempot licht van gewicht en zijn ze ijzersterk. Deze bijzondere bloempotten zijn te gebruiken voor zowel binnen als buiten. Capi Europe bloempotten zijn vaak te herkennen aan de opvallende oranje binnenkant. Daarnaast is een Capi bloempot gemaakt van gerecyclede materialen en heb je 10 jaar garantie!

Je hebt keuze uit diverse plantenbakken die in ons assortiment beschikbaar zijn. Je hebt keuze in diverse modellen, kleuren en texturen, zodat er altijd wel een model bij zit die bij jou past. Een Capi bloempot bestel je eenvoudig online bij Potonline.nl.

Bij Potonline.nl heb je de keuze uit verschillende Capi bloempotten. Denk hierbij aan:

–        Capi Lux

–        Capi Nature

Welke bloempotten zijn er allemaal?

Door de vele keuze aan bloempotten is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Dit begrijpen wij maar al te goed. Zo heb je de Capi pot bol Rib NL. Deze pot is te herkennen aan de Rib structuur en heeft een bijzonder uitstraling. De Rib structuur is geïnspireerd op gevlochten riet en dat zie je terug in de dunne lijnen op de Capi bloempot. Met deze natuurlijk look en speelse touch is de Capi bloempot echt een eyecatcher in huis of in de tuin.

Capi Europe voederhuisjes

Bij Capi Europe denk je vaak direct aan een bloempot of bloembak. Maar ook voor een voederhuisje kun je bij Potonline.nl terecht. Deze voederhuisjes zijn allemaal in de volgende afmetingen beschikbaar: 24x19x23. Een voederhuisje van Capi Europe is een functioneel product binnen onze Capi biodiversiteitscollectie.

De Lungo gieters van Xala

Wanneer je de planten water wilt geven, kun je dat ook in stijl doen. Met een Xala gieter van Potonline loop je er ook nog eens goed bij in de tuin! Deze gieter is geïnspireerd op een markante koffiepot uit vervlogen tijden. De Lungo gieter is verkrijgbaar in twee maten: 8 liter en 12 liter. Ook heb je nog de keuze uit de Chai gieter van 10 liter.

 Meer informatie over Potonline.nl

Wil je meer informatie over onze Capi bloempot of andere producten? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden. Als je een vraag hebt, kijk dan ook vooral op onze klantenservice pagina. Daar wordt misschien al antwoord gegeven op één van jouw vragen.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?