Hoge bloempot binnen

Een hoge bloempot binnen tilt het sfeerniveau van je huis direct omhoog. Uiteenlopende kleuren, materialen én patronen zorgen ervoor dat er altijd een bloempot is die volledig aansluit op je interieur. Ga voor meerdere potten van dezelfde serie om eenheid te behouden. Of ga juist voor diverse uiteenlopende kleuren om een prachtig contrast te creëeren. Wij bieden je in ieder geval de nodige dosis inspiratie om te slagen!

Bloempot materialen binnen

Binnenshuis heb je natuurlijk geen last van weer en wind. Dit zorgt ervoor dat meerdere materialen geschikt zijn om als hoge bloempot binnen te dienen. Buiten bestaat al een ruime keuze tussen keramiek én kunststof. En binnen zijn nog véél meer materialen geschikt om je woning een sfeerimpuls te geven. Hout, glas óf textiel zijn allemaal geschikt voor binnen je woning en sluiten prachtig aan op ieder interieur. 

Naast het materiaal voor een plantenpot binnen groot kan je ook nog kiezen uit eenlopende vormen, patronen én formaten. Zo gaat bij ons de keuze voor een lichtgewicht hoge bloempot binnen níet ten koste van look óf kwaliteit. Ook een design bloempot binnen met een gladde steenafwerking past prachtig tussen (bijna) ieder interieur. Ga verder voor een ribbelstructuur óf geometrisch patroon om als eye-catcher in je huis op te nemen. Op naar jarenlang genot!

Tip: Ga voor een Xala gieter om de planten in stijl water te geven!

Hoge bloempot water geven

Bij een hoge bloempot binnen is het van belang om bewust te zijn van het water geven. Zo is het bij buitenpotten gebruikelijk dat er onderin de buitenpot gaten zitten zodat overtollig water weg kan lopen. Om te voorkomen dat het overtollige water je houten vloer óf vensterbank ruïneert is dit bij een hoge bloempot binnen dan ook níet het geval. Andersom is het dus ook belangrijk om een binnenpot níet zomaar buiten te zetten. Dan kunnen de plantjes bij hevige waterval namelijk verdrinken. 

Heb jij een prachtige binnen bloempot gevonden die perfect aansluit bij je interieur? Maar blijkt dit een buitenpot te zijn? Ook dan denken wij graag met je mee. Zo kan je een stevige plastic zak aan de binnenkant van de buitenpot aanbrengen zodat het óók als hoge bloempot binnen kan dienen. Verder zou je er ook een plantenschotel onder kunnen zetten om te voorkomen dat je een natte vloer krijgt. 

Overdosis inspiratie

Natuurlijk hoeft het water geven géén issue te zijn. Zo is het namelijk niet per se nodig om een hoge bloempot binnen ook daadwerkelijk te vullen met plantjes of bloemen. Combineer meerdere bloempotten van dezelfde stijl om eenheid binnen je kamer te behouden. En kom erachter dat een hoge bloempot binnen ook zonder planten het sfeerniveau al een enorme boost geeft. 

Ook is het prachtig om één hoge bloempot binnen te combineren met meerdere kleine bloempotjes van dezelfde serie. Dit zorgt ervoor dat dezelfde kleuren, materialen én structuur terugkomt. Een prachtige eenheid is hiervan het gevolg. En jij voelt je hierdoor helemaal thuis in je eigen woning. Ga eens voor een decoratiebord met verschillende kleine potjes samen met vet- en miniplantjes. Samen met de hoge bloempot binnen is dit dé finishing touch van je woning!

Bestel bij Potonline

Zodra je de spreekwoordelijke knoop voor een hoge bloempot binnen hebt doorgehakt gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen 1 – 8 werkdagen zorgt onze bezorgservice ervoor dat de bloempot bij je in de woning staat. Geheel klaar om uitgepakt te worden en direct op de juiste plek te plaatsen. De bezorgdatum kan altijd in overleg worden besproken met de klantenservice

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?