Bloempot rechthoek binnen

Een bloempot rechthoek binnen is een aanwinst voor elk interieur en tilt het sfeerniveau direct omhoog. Bij ons vind je een ruim assortiment aan uiteenlopende kleuren, materialen, patronen en formaten, waardoor er bijna altijd wel een pot naar jouw smaak te vinden is! Door onze eindeloze keuzemogelijkheden is het wel een hele klus om de juiste bloempot rechthoek binnen te kiezen. Het is belangrijk dat je een pot kiest die zowel bij jouw interieur als bij de plant past. Om jou keuze makkelijker te maken staan wij met onze jarenlange ervaring altijd klaar om je te adviseren.

Bloemen binnen water geven

Bij een bloempot rechthoek binnen is water geven een belangrijk aspect van de verzorging van de plant. Binnen kan er geen water weglopen, omdat anders je houten vloer of vensterbank geruïneerd wordt. Het is belangrijk dat je hiervan bewust bent en de plant niet te veel water geeft, omdat die anders verdrinkt.

Een bloempot rechthoek binnen kan je niet zomaar buiten zetten, omdat het overtollige regenwater niet weg kan lopen uit een binnenpot. Een buitenpot die perfect aansluit bij je interieur kan wel binnen geplaats worden, mits je er een inzetpot bij besteld. Bij een buitenpot zit er aan de onderzijde een gat om het overtollige water af te voeren. Buiten zorgt dit voor geen problemen, maar binnen kan dit je houten vloer of vensterbank beschadigen. Een inzetpot voorkomt dat er water wordt afgevoerd.

Tip: Ga voor een Xala gieter om de planten in stijl water te geven!

Doe inspiratie op

Natuurlijk is een bloempot rechthoek binnen gemaakt om er bloemen of planten in te zetten. Veel mensen denken ook dat dit een must is, maar niets is minder waar. Een mooie design bloempot kan een aanwinst zijn voor ieder interieur en het sfeerniveau van iedere ruimte omhoog tillen. Ga voor een decoratiebord met miniplantjes of ga voor meerdere potten van dezelfde serie. Bekijk ons ruim assortiment voor alle mogelijkheden en doe inspiratie op!

Als je bij aanschaf van een bloempot rechthoek binnen ervoor kiest om deze wel te vullen met bloemen of planten, dan moet je hier rekening mee houden. Het is belangrijk om een passende plant bij een juiste bloempot te kiezen. Je moet rekening houden met de hoeveelheid ruimte de plant nodig heeft om te groeien en in hoeverre de plant over de bloempot heen komt te hangen. Laat je zelf inspireren en bedenk aan welke eisen jouw bloempot moet voldoen.

Bestellen bij Potonline

Zodra wij jouw bestelling binnen hebben gaan wij direct aan de slag! Met onze eigen bezorgservice begeleiden wij jou van begin tot eind en zorgen wij ervoor dat de bloempot binnen 1-8 dagen bij jou thuis bezorgd wordt. Komt de bezorgdatum niet uit of heb je andere bezorgingswensen? Neem dan contact op met de klantenservice. In overleg is de afleverdatum altijd bespreekbaar. Bestellen bij potonline brengt veel voordelen met zich mee. Zo heb je standaard 14 dagen bedenktijd. Twijfel je nog of de bloempot rechthoek binnen wel bij je huis past of wil je een andere kleur of een ander formaat? Geen probleem. Binnen 14 dagen kan je de bloempot gewoon retourneren. Daarnaast is de verzending vanaf een besteding van €20,- gratis.

 

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?