Grote buiten bloempot

Heeft u een grote plant die u in een grote buiten bloempot moet plaatsen? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wanneer u een grote buitenplant heeft is het natuurlijk belangrijk dat de plantenwortels de ruimte krijgen om verder te groeien. Wij hebben genoeg grote buiten bloempotten die de ruimte bieden die uw plant nodig heeft. Het voordeel van onze bloempotten is dat ze van lichtgewicht terrazzo kunststof zijn gemaakt. Op die manier kunt u makkelijk de bloempotten verplaatsen. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? 

Lichtgewicht bloempotten

De grote buiten bloempotten uit ons assortiment zijn duurzaam geproduceerd. Het terrazzo kunststof is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Goed voor jouw plant en voor het milieu. De buitenbloempotten kunnen wel tegen een stootje. Zo zijn ze vorst en UV bestendig en door het stevige materiaal kunnen de bloempotten niet zomaar kapotgaan.

Uw bestelde grote buiten bloempot kunt u ook binnen gebruiken. Aan de onderzijde van de bloempotten zit een gat voor de waterafvoer. U kunt het beste een inzetpot bestellen mits u de bloempot binnen wilt gebruiken. Deze hebben wij ook in ons assortiment onder het kopje accessoires.

Hoewel de potten van kunststof gemaakt zijn, kunt u dit aan de buitenkant niet meteen zien. De bloempotten worden op verschillende manieren bewerkt waardoor het van ander materiaal lijkt gemaakt. Zo zijn er bloempotten die een gladde stenen structuur hebben, maar ook potten met een klei-, beton- of houtlook. Voor ieder is er wat wils, u kunt een bloempot bestellen die helemaal bij uw interieur of tuin past!

Genieten van de natuur

U kunt natuurlijk genieten van uw grote buiten bloempot met een mooie plant erin, maar wij bieden nog meer tuininrichting waarmee u uw tuin een stukje mooier kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan onze producten die de biodiversiteit in uw tuin kunnen bevorderen. Wij hebben verschillende oplossingen zodat u meer vogels naar uw tuin kunt krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door voeder- of vogelhuisje.

Wilt u meer insecten in uw tuin? Dat kan ook! Wij hebben bijenhotels en vlinderhuisjes waarmee u mooie insecten naar uw tuin kunt lokken. Bekijk hieronder de producten.

Maak uw tuin watervriendelijk!

Een watervriendelijke tuin kan u veel kraanwater besparen. Door ons klimaat regent het vaak, van die regen kunt u gebruik maken! Met een regenton kunt u makkelijk regenwater opvangen. Regen is natuurlijk schoon water, dus alles wat u met de ton opvangt kunt u gewoon opdrinken. Voor planten is het regenwater ook goed. Regenwater is namelijk erg zacht, dat pure water is beter voor uw tuin of binnen planten.

De regenton uit ons assortiment heeft een smaakvol design. Het is lichtgewicht en van kunststof gemaakt, maar dat is aan de buitenkant niet te zien. De regenton heeft ruwe textuur waardoor het iets weg heeft van klei of steen. Mooi en functioneel. Bekijk onze regenton hieronder!

Bestellen bij Potonline.nl

Potonline.nl verzorgt uw hele bestelproces. Van online bestellen tot aan de levering. Wij hebben een eigen bezorgingsdienst, uw bestelling wordt binnen 1-8 dagen geleverd. De voordelen van Potonline.nl op een rijtje:

  • Uw producten zijn direct leverbaar uit de voorraad.
  • Bij besteding vanaf €20,- krijgt u gratis levering.
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft u meer vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?