Kunststof bloempot

Op zoek naar een kunststof bloempot? Bekijk dan ons assortiment en doe inspiratie op! Wij hebben een breed assortiment aan bloempotten in verschillende kleuren, maten en texturen. Er is voor bijna elke plant wel een pot te vinden waarin de plant volledig tot zijn recht komt. De Capi bloempotten worden gemaakt van gerecycled terazzo kunststof. Het zijn dus duurzame, maar ook stevige en lichte bloempotten. Daarnaast kunnen de potten de weersomstandigheden van ons kikkerlandje weerstaan. Ze zijn namelijk UV bestendig en dankzij een unieke isolatielaag ook vorstbestendig. Hierdoor kan jij jarenlang genieten van een stijlvolle kunststof bloempot.

Plaats bloempot

Bij het uitzoeken van een kunststof bloempot moet je eerst nadenken of die voor binnen of buiten bedoeld is. Dit heeft te maken met de waterafvoer. Een pot die voor buiten bedoeld is moet al het overtollige regenwater kunnen opvangen en afvoeren. Daarom zit er aan de onderzijde van de pot een gat waar het water door afgevoerd kan worden. Buiten zorgt dit voor geen problemen, maar binnen kan dit je houten vloer of vensterbank beschadigen. Als je een kunststof bloempot die voor buiten bedoeld is, binnen wil plaatsen, dan moet je er een inzetpot bij bestellen. Deze zorgt ervoor dat het water niet door het gat onder aan de pot afgevoerd kan worden. Voordat je een bloempot koopt moet je dus goed nadenken of die voor binnen of buiten bedoeld is.

Doe inspiratie op

Ben jij op zoek naar een verfrissende look voor in je huis of tuin, maar weet je niet wat je hiervoor nodig hebt? Doe dan inspiratie op door ons brede assortiment aan kunststof bloempotten te bekijken. Met een mooie bloempot kan je een echt eyecatcher in jouw tuin of huis zetten. De keuze voor de juiste bloempot is natuurlijk niet makkelijk, want de pot moet wel op je interieur of tuin aansluiten. Door ons brede assortiment is er bijna altijd wel een kunststof bloempot naar jouw smaak te vinden, maar het begint met inspiratie!

Zoals de naam al aangeeft is een bloempot gemaakt om er bloemen in te zetten. Veel mensen denken ook dat dit een must is, maar niets is minder waar. Een kunststof bloempot kan ook zonder bloemen ter decoratie dienen in elke tuin en elk interieur. Je kan bijvoorbeeld verschillende bloempotten van dezelfde kleur op een decoratiebord zetten en aanvullen met miniplantjes voor een sfeervolle aanvulling van je interieur.

Waarom bestellen bij Potonline?

Bestellen bij Potonline brengt veel voordelen met zich mee. Als je bij ons een Kunststof bloempot hebt besteld gaan wij direct aan de slag! Met onze eigen bezorgservice begeleiden wij jou van A tot Z en zorgen wij ervoor dat de kunststof bloempot binnen 1-8 dagen bij jou thuis bezorgd is. Komt de bezorgdatum niet uit? Dan kan die in overleg met de klantenservice altijd verplaats worden. Een van onze grote voordelen is dat je standaard 14 dagen bedenktijd hebt. Weet je toch niet zeker of je de juiste bloempot besteld hebt? Geen probleem. Binnen 14 dagen kan je deze gewoon retourneren. Hieronder staan nog een aantal voordelen van ons opgesomd.

  • Bij besteding vanaf €20,- is de verzending gratis.
  • Wij staan 24/7 voor je klaar.
  • Onze bloempotten zijn direct leverbaar vanuit onze voorraad.
Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?