Over Capi Europe

Alle bloembakken, potten, beelden en boeddha's op onze website zijn alleen van hoge kwaliteit A-merken. 
De producten die wij verkopen bestaan uit lichtgewicht terrazzo kunststof en hebben een unieke samenstelling. De producten zijn in diverse vormen en kleuren leverbaar en zijn ook UV-bestendig, vorst bestendig, weersbestendig. In de onderzijde van de potten zit een gat voor de waterafvoer.

De nieuwe merken die wij ingekocht hebben komen uit de exclusieve nieuwe collectie van de fabrikant CAPI Europe, met toppers zoals: CAPI Lux, Capi Nature, Capi Classic, Capi Care, Capi Guru, Capi stuff en de bestaande merken Grandelight, Brix, Otello, Guru en Sensei.

De sfeer van het originele Terrazzo is uniek in Europa, evenals de duurzaamheid en de tijdloze uitstraling. Door de toepassing van diverse kleuren sluit onze collectie nu nog beter aan bij de hedendaagse lifestyle. Zowel bij uw interieur als tuin.

Alle producten zijn te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en de natuurlijke, tevens tijdloze uitstraling. Alle producten worden handmatig vervaardigd en doorlopen diverse stadia's van afwerkingsniveau's, zodat elk product uniek is.

Wilt u meer weten over de collectie? Neem dan contact met ons op!