Grote bloempot buiten 100 cm

Bent u op zoek naar een grote bloempot buiten van 100 cm hoog? Wij hebben unieke en stijlvolle bloempotten in ons assortiment waarmee u uw tuin helemaal kunt afmaken! Dankzij onze brede range van A-merken is er altijd wel een grote bloempot te vinden die naar uw wens is. Onze kwaliteitsvolle producten zijn ook nog eens scherp geprijsd en bij een besteding vanaf van €20,- krijgt u er ook nog eens gratis verzending bij. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem hieronder een kijkje in ons assortiment! 

Onze buitenpotten

Wij hebben een breed assortiment buitenpotten, zo ook grote bloempot voor buiten van 100 cm. Met onze buitenpotten kunt u uw planten nét iets meer laten opvallen. Het is belangrijk dat een buitenbloempot van goede kwaliteit is en barre weersomstandigheden aankan. Onze buitenbloempotten zijn vorst en UV bestendig. De potten zijn van lichtgewicht terrazzo kunststof, ze zijn dus makkelijk te verplaatsen. Het mooie aan de bloempot is dat het bestaat uit gerecyclede materialen, ook nog eens goed voor het milieu dus!

Er zijn verschillende grote bloempotten voor buiten met een formaat van 100 cm. Wij hebben buitenpotten met een diepte van 100 cm, zo hebben de wortels van uw plant genoeg ruimte om door te groeien. Wilt u liever verschillende kleine plantjes in één pot zetten? We hebben ook potten in ons assortiment met een lengte van 100 cm, waarin u verschillende plantjes naast elkaar kunt zetten.

De buitenpotten zijn geschikt voor binnen en buitengebruik. Aan de onderzijde van de bloempot zit een gat die bestemd is voor de waterafvoer. Buiten is dat handig natuurlijk, maar als u de bloempot binnen wil plaatsen is het belangrijk dat u ook een inzetpot in de bloempot plaatst. Op die manier blijft het water binnen de bloempot. Bestel hieronder uw inzetpot.

Accessoires

In ons assortiment zijn ook producten verkrijgbaar die u kunnen helpen bij het verzorgen van uw planten. Zo hebben wij verschillende soorten gieters in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de Lungo gieter of Butler. De gieters zijn zowel stijlvol als functioneel en zijn uitgevoerd in verschillende moderne, hedendaagse kleuren. De xala gieters zijn verkrijgbaar met een inhoud van 6, 8 en 12 liter. Er is altijd wel een kleur gieter die bij uw interieur past. Benieuwd welke we hebben? Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment!

Uw bestelling bij Potonline.nl

Wij denken graag met u mee. Uw bestelde grote bloempot buiten van 100 cm bezorgen we met ons eigen leveringsservice. U kunt de bloempot binnen 1-8 werkdagen verwachten. Heeft u de bloempot eerder nodig? Dan kunt u ons via een mail uw wensen doorgeven, dan kunnen we, indien nodig, de bloempot dezelfde dag nog bezorgen! Handig als u bijvoorbeeld een verjaardag heeft en op het laatste moment nog een bloempot cadeau wil doen.

U heeft 14 dagen bedenktijd, bevalt de bloempot niet? Dan kun je de bloempot gewoon weer retourneren. Bij vragen of opmerkingen staat onze klantenservice graag voor u klaar. Wij geven uiterlijk binnen 48 uur een reactie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?