Capi vaas

De zoektocht naar een Capi vaas kan een hele klus zijn. Zo zijn er tegenwoordig veel kleurtjes en materialen. Dit maakt de keuze er niet bepaald gemakkelijker op. Ook moet een vaas niet alleen passen bij de plant, maar óók bij de inrichting van je woning en/of tuin. Er dient zelfs rekening gehouden te worden met de andere vazen in je tuin óf woning. Daarom is het aan te raden om meerdere vazen tegelijk te kopen. Hierdoor weet je zeker dat ze elkaar mooi aanvullen. En dat er dus een prachtige sfeer ontstaat. We helpen je op weg met de zoektocht naar een geschikte vaas!

Capi vazen

Wij hebben verschillende unieke Capi vazen in ons assortiment. Over het algemeen zijn dit bijzondere design vazen die over een eigentijds én modern karakter beschikken. Zowel voor binnen als buiten bieden wij verschillende stijlen en texturen aan. Daarom is voor iedereen ook wel een geschikte Capi vaas te vinden. Wat de vazen van Capi kenmerkt? Dat is enorm hoge kwaliteit. Zo is het ondanks het lichte gewicht tóch van de (aller)hoogste kwaliteit. De productie vindt ook duurzaam plaats in eigen land. De meeste vazen worden in Tilburg geproduceerd. 

Materialen vaas

Een vaas kan van verschillende materialen gemaakt worden. De keuze is reuze. En daarom moet je tijdens het keuzeproces ook nog maar het overzicht behouden om een Capi vaas van het juiste materiaal te kiezen. Om je hierin te begeleiden hebben wij de belangrijkste aandachtspunten toegelicht. Zo is het van belang om te weten of de vaas binnen óf buiten komt te staan. Zodra je dit helder hebt, kun je de zoektocht naar het juiste materiaal vervolgen.

Over het algemeen zijn de materialen voor een Capi materiaal binnen kwetsbaarder, dan voor een vaas in de frisse buitenlucht. Binnen zijn kwetsbare materialen zoals hout, glas óf textiel prachtig bij het interieur. Hoewel dit buiten ook het geval kan zijn is dit zeker niet aan te raden. Zo is het simpelweg een feit dat een vaas buiten meer te voortduren krijgt. Regenachtige- en winderige weersomstandigheden gooien dan namelijk roet in het eten. En dat komt de levensduur van de Capi vaas helaas niet ten goede.

Water geven

Natuurlijk is het belangrijk om de planten in een vaas genoeg water te geven. Afhankelijk van ieder type plant kan dit verschillen. Tóch hangt dit niet alleen af van de plant, zo speelt ook de Capi vaas hierin een rol. Dit staat dan ook in het verlengde van of de vaas binnen óf buiten staat. Zodra een vaas namelijk buiten staat is het van belang dat het (overtollige) regenwater een weg naar buiten kan vinden. Anders bestaat er namelijk het risico dat je prachtige plant verdrinkt. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Daarentegen is het bij een binnenvaas belangrijk dat er geen water weg kan uit de vaas. Zo is dit namelijk een risico voor een prachtige houten vloer, vensterbank óf vloerbedekking. Als je de planten namelijk (te) veel water geeft kan het zo zijn dat het een uitweg naar buiten vindt. Met desastreuze gevolgen voor je prachtige woning. Voorkom dus dat je houten vloer geruïneerd wordt door jezelf goed in te lezen bij het aanschaffen van een Capi vaas. 

Laat je inspireren

Natuurlijk vormt een Capi vaas over het algemeen de basis voor een later aan te brengen plant óf bloem. Tóch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Zo komt het steeds meer voor dat een vaas an sich alle aandacht naar zich toe trekt. En kijkend naar de prachtige vormgevingen van de vazen van tegenwoordig is dit ook niet geheel onterecht. De meest frivole kleurtjes worden gecombineerd met hippe en eigentijdse texturen om een prachtig contrast te creëren. Klaar om alle aandacht in je woning naar zich toe te trekken.

Ongeacht deze trend blijft het natuurlijk een feit dat iedere vaas de basis van planten kan vormen. Vandaar ook het gezegde dat in iedere vaas een bloem óf plant past! Bij de aanschaf van planten is het dan ook belang dat deze aansluit op een vaas. Ga na wat de grootte van de vaas is én welke planten hierbij passen. Sommige planten hebben namelijk meer ruimte nodig dan de ander om écht tot hun recht te komen. Met de juiste ruimte gaat een plant ook langer mee. En deze levensduur wil je natuurlijk maximaliseren. 

Bestel bij Potonline

Als je een Capi vaas bij Potonline besteld weet je één ding zeker. En dat is dat wij met (hoge) zorgvuldigheid met het order omgaan. Hoe wij dit kunnen garanderen? Onder anderen door een eigen bezorgservice bij je thuis aan te bieden. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de bestelling met de juiste zorg bij je thuis wordt afgeleverd. Standaard leveren wij je bestelling binnen 1 – 8 werkdagen bij je thuis af.

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?