Capi binnenpot

De Capi Europe binnenpotjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en structuren. Of u nu houdt van speels, modern of glamour, Potonline.nl biedt het grootste online assortiment aan Capi binnenpotten.

  •  5 jaar garantie
  •  Indoor
  • Lichtgewicht

Ook de buitenpotten van Capi Europe zijn natuurlijk binnen te gebruiken. Let er dan wel op dat u een inzetpot gebruikt, zodat het water niet op de vloer loopt. Een Capi Europe binnenpot is handgemaakt, dit maakt elke binnenpot uniek! Er is ontzettend veel keuze uit diverse formaten. Het gebruik van verschillende vormen en structuren zorgt voor een speels geheel binnen uw interieur. De vormen en structuren van onze binnenpotten zien we ook terug in onze outdoor collecties. Zo kunt u naar hartenlust mixen & matchen!

Nieuwe collectie Capi Lux Retro

De kleuren goud en zilver zijn de nieuwste aanvulling op onze collectie binnenpotten. De combinatie van ronde vormen in het goud en zilver creëren een luxe uitstraling. Deze bloempotten zijn perfect voor de feestdagen.

Binnenpot Capi Nature

Onze binnenpotten van de Capi Nature collectie hebben dezelfde natuurlijke uitstraling als onze grote Capi Nature buitenpotten. De Capi Nature binnenpotten zijn verkrijgbaar vele structuren, maten en kleuren. .

Koop uw binnenpot bij Potonline.nl

Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 31 (0) 497 78 29 92. Neem ook eens een kijkje bij onze klantenservice, misschien staat het antwoord op uw vragen hier al gegeven.  

Chatten via WhatsApp
1
💬 Heeft u vragen?
Welkom bij Potonline.nl 👋
Hoe kunnen wij je verder helpen?