Kunstplanten

10 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren
"De Buxus is een echte klassieker geworden in huis en tuin. Deze makkelijke en simplistische plant past bij elk in- en exterieur. Deze Buxusbol heeft een diameter van 22 cm en is verkrijgbaar in verschillende maten. "
"De Buxus is een echte klassieker geworden in huis en tuin. Deze makkelijke en simplistische plant past bij elk in- en exterieur. Deze Buxusbol heeft een diameter van 30 cm en is verkrijgbaar in verschillende maten. "
"De Buxus is een echte klassieker geworden in huis en tuin. Deze makkelijke en simplistische plant past bij elk in- en exterieur. Deze Buxusbol heeft een diameter van 37 cm en is verkrijgbaar in verschillende maten. "
"De Scindapsus is 80 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 60 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "
De tabaksplant is 90 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 45 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "
De Monstera is 90 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 70 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending boven € 20
  • 24/7 service
De Croton is 95 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 60 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "
"De Buxus is een echte klassieker geworden in huis en tuin. Deze makkelijke en simplistische plant past bij elk in- en exterieur. Deze Buxusbol heeft een diameter van 45 cm en is verkrijgbaar in verschillende maten. "
De Dracaena is 130 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 80 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "
De Eucalyptus is 150 cm hoog en heeft een breedte van ongeveer 50 cm. De kunstplant staat in een kleine, smalle pot zodat hij in elke pot in te passen is. "

10 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren