Capi nature rib antraciet

Met een bloempot Capi nature rib antraciet ga je voor een bijzondere design bloempot. De collectie van Capi Europe kenmerkt zich door verschillende stijlen en texturen te combineren. Hierdoor is voor iedereen een passende bloempot te vinden. Een geheel eigentijds design van hoge kwaliteit in combinatie met praktische voordelen zoals lichtgewicht zorgt ervoor dat je niet toe hoeft te geven aan weersbestendigheid óf een robuuste uitstraling. 

3 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren
De bloempot heeft een nieuwe textuur die we ‘groove’ noemen.
De bloempot heeft een nieuwe textuur die we ‘groove’ noemen.
De bloempot heeft een nieuwe textuur die we ‘groove’ noemen.

3 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren

Capi nature bloempotten

Met de collectie van Capi nature bloempotten zijn weer én wind geen spelbreker mee. Zo zijn alle bloempotten bij uitstek geschikt tegen de vaak winderige én regenachtige weerstomstandigheden in ons kleine kikkerlandje. Verschillende kleurstellingen én texturen zorgen er vervolgens voor dat je de rest van de bloempot volledig naar wens kan afstemmen. Ga dus voor een Capi nature rib antraciet óf een andere kleur. 

Vanuit onze ervaring weten wij dat de keuze voor Capi Europe er een is zónder concessies aan kwaliteit óf gemak. Zo zijn deze verkrijgbaar in verschillende vormen, patronen én formaten. Allen van een lichtgewicht. Zo ook de design bloempot binnen met een gladde steenafwerking, aardewerk, ribbelpatroon óf een geometrisch patroon. Ga dus voor een opvallend design als dé eye-catcher in huis óf tuin. 

Capi nature rib antraciet

Tip: combineer een Capi nature rib antraciet met een Xala gieter om de planten in stijl water te geven!

Capi nature rib waterverwerking

Bij de keuze voor een Capi nature rib antraciet is het van belang om te weten of je deze binnen óf buiten gaat plaatsen. In de buitenomgeving vangt de Capi nature rib antraciet namelijk al het regenwater op in de typisch Nederlandse weersomstandigheden. Om te voorkomen dat de planten verdrinken is het daarom ook belangrijk dat het water een weg naar buiten kan vinden. 

In tegenstelling tot buitenpotten is het bij een Capi nature rib antraciet voor binnen van belang dat het water géén uitweg naar buiten kan vinden. Hier heeft het namelijk níet te maken met de winderige én regenachtige weersomstandigheden. Daarom zal er geen overtollig water zijn dat afgevoerd moet worden. Wél kan het ertoe leiden dat je houten vloer óf vensterbank wordt geruïneerd zodra de binnen bloempot gaten onderin de pot heeft zitten.

Laat je inspireren

Waar een bloempot Capi nature rib antraciet - zoals de naam al aangeeft - gebruikelijk is mét een bloem óf plantje erin, is dit zeker géén must. Zo kan je ook verschillende bloempotten van dezelfde kleuren bij elkaar op een decoratiebord plaatsen voor een huiselijk gevoel barstensvol sfeer! Verzorg vervolgens de finishing touch met mini (vet)plantjes. En niets staat meer in de weg om te genieten van de prachtige antracieten bloempotjes!

Verder is er ook voor de bloemliefhebber zónder groene vingers een oplossing. Wij bieden namelijk realistische kunstplanten aan voor iederen die wél van groen houdt, maar de plantjes niet (goed) kan verzorgen. Ook ben je hierdoor ongeacht het seizoen altijd verzekerd van een prachtige plant in een prachtige bloempot. 365 dagen per jaar genieten!

Bestel bij Potonline

Zodra je spreekwoordelijke knoop voor een Capi nature rib antraciet hebt doorgehakt gaan wij direct voor je aan de slag. Met onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat de bloempot binnen 1-8 werkdagen bij je thuis is bezorgd. In onderling overleg kan de bezorgdatum nog bepaald worden om ervoor te zorgen dat je de Capi Europe pot precies op het juiste moment verwacht. Op naar jarenlang genot!