Capi bloempot ovaal

Een Capi bloempot ovaal moet niet alleen bij de plant passen, maar óók bij het interieur. Eventueel andere potten in de kamer moeten ook aansluiten op de sfeer én uitstraling van deze ovale bloempot. Wij adviseren daarom om meerdere potten tegelijk aan te schaffen zodat één geheel binnen de ruimte blijft hangen. Laat de potten elkaar mooi aanvullen. En genieten met volle teugen van je ruimte!

1 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren
Deze handgemaakte indoor bloempot heeft een bijzondere textuur die we ‘Rib’ noemen.

1 artikel(en)

per pagina
Filters

Foto-tabel  Lijst 

Sorteren

Capi Europe bloempot

Zodra je voor een Capi bloempot ovaal gaat kom je direct in aanraking met de bijzondere design bloempotten van Capi Europe. Zowel voor binnen als buiten bieden zij uiteenlopende bloempotten aan. Verschillende stijlen én texturen zorgen ervoor dat iedereen een passende binnen bloempot kan vinden. Eigentijdse designs worden gecombineerd met hoge kwaliteit én een licht gewicht. Dit alles zónder verder enige toegifte te doen aan de weersbestendigheid óf de robuuste uitstraling.

Een deel van de Capi Europe bloempotten is volledig CO2 neutraal geproduceerd in de eigen fabriek in Tilburg. Deze bloempotten zijn te herkennen aan de oranje binnenkant die terug refereren is aan ons eigen kikkerlandje. Naast het Hollandse accent heeft deze binnekant ook een unieke isolatielaag. De dubbelwandige wand beschermt namelijk de wortels. Een mooi voorbeeld hoe design dus perfect uitkomt voor zowel binnen als buiten! Ga dus voor een design bloempot binnen.

Capi bloempot ovaal

Tip: ga naast een Capi bloempot ovaal ook voor een Xala gieter om de planten in stijl water te geven!

Materialen bloempot ovaal

Bij de keuze voor een Capi bloempot ovaal is het belangrijk om de materialen te overwegen. Wat hierbij het uitgangspunt is? Dat is de plek waar de bloempot uiteindelijk komt te staan. Zo zijn er namelijk enkele factoren waar in de robuuste buitenomgeving rekening mee gehouden moet worden. Zo zorgen wind én regen ervoor dat materialen als glas, hout én textiel minder geschikt zijn om buiten te plaatsen.

Naast het materiaal is er ook de oneindige keuze tussen verschillende vormen, patronen én formaten. Een licht gewicht Capi bloempot ovaal geeft niets toe op het gebied van kwaliteit én looks. Bepaal verder helemaal zelf de uitstraling door te gaan voor een bloempot hoog binnen met een gladde steenafwerking, aardewerkloon óf een ribbelstructuur. Verder is ook een geometrisch patroon mogelijk als échte eye-catcher voor in huis!

Bloempot ovaal water geven

Naast het materiaal is het voor de waterverwerking ook van belang om te weten of de bloempot binnen óf buiten komt te staan. Zo vangt de bloempot buiten allerlei regenwater op wat ook verwerkt moet worden. Overtollig water vindt vaak een uitweg door de gaten aan de onderkant van buitenpotten. Dit zorgt ervoor dat de planten níet teveel water krijgen en dus in topconditie blijven. Hierdoor kan jij er maximaal van genieten!

Omgekeerd is het ook van belang om te realiseren dat buitenpotten overtollig water afvoert via de onderkant van de bloempot. Zorg er dus voor dat een stevige plastic zak aan de binnenkant van de Capi bloempot ovaal zit zodra je de buitenpot binnen plaatst. Als je dit niet doet is je houten vloer óf vensterbank binnen de kortste keren geruïneerd. Ook kan een plantenschoteltje onder de buitenpot uitkomst bieden. Een Capi bloempot ovaal maakt jouw tuin óf woning helemaal af!

Bestel nú

Zodra je besteld bij Potonline zorgen wij er eigenhandig voor dat je bestelling binnen 1-8 werkdagen bij je in huis is. Van begin tot eind zorgen wij er zo voor dat je Capi bloempot ovaal helemaal naar wens wordt uitgezocht, besteld én bezorgd. In overleg is de afleverdatum altijd bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met de klantenservice zodra je een bestelling hebt geplaatst.